Üdvözlöm weboldalamon!

A tartalom megjelenését a Medinet keretrendszer fejlesztője, a Brandforce támogatta.

A tartalom megjelenését a Medinet keretrendszer fejlesztője, a Brandforce támogatta.

Tisztelt Látogató!

Örömömre szolgál bejelenteni, hogy az Ön tájékoztatása és a gyorsabb segítségnyújtás érdekében elindult új weboldalam mely friss, modern felülettel és kiemelten felhasználóbarát funkciókkal rendelkezik.

A rendszer tervezése során az aktuális internethasználati szokásokat és pácienseink igényeit helyeztük a középpontba mely egy mobiltelefonról és táblagépről is kellemesen használható, az általános egészségügyi weboldalaknál átláthatóbb, a funkcionalitást mégis maximálisan előtérbe helyező felületet eredményezett. Engedje meg, hogy röviden bemutassam azokat a kiemelt funkciókat mely igazán különlegessé teszi a fejlesztést!

 

TUDÁSTÁR:

Mostantól a szakmai tájékoztató anyagok online is elérhetőek! A bejegyzések naprakészen vannak tartava, így Ön mindig friss, hiteles és pontos információkhoz juthat hozzá kérdéseivel, panaszaival és a szolgáltatásokkal kapcsolatosan. A tájékoztató bejegyzések közérthető formában, témakörönként kategorizálva, kereshetően kerülnek fel a weboldalra. Jelenleg közel 40 bejegyzést tettünk közzé melyeket hamarosan további tájékoztató anyagok követnek.

Próbálja ki! >>

 

SZAKMAI ADATOK ÉS RENDELÉSI IDŐ:

Mindannyian tudjuk, hogy a páciens és orvosa közti viszony egyik legfontosabb alappillére a bizalom. A személyes szakmai adatlapot megnyitva személyes bemutatkozást, szakmai tanulmányokat és tapasztalatokat valamint az aktuális elérhetőségeket és az esetleges magánrendeléssel kapcsolatos információkat olvashatja.

Próbálja ki! >>

 

GYORSKERESÉS:

A főoldalon található keresés mezőt használva már a kulcsszavak gépelése közben is azonnali, releváns találatokat mutat a weboldal, ezzel is segítve Önt abban, hogy a lehető leggyorsabban jusson hozzá a kívánt információkhoz.

Próbálja ki! >>

 

A Brandforce csapatával együttműködve folyamatosan azon dolgozunk, hogy olyan fejlesztéseket végezzünk melyek az Ön kényelmét szolgálják, így bízunk benne, hogy az új weboldal elnyeri tetszését és hasznosnak bizonyul. Kellemes böngészést és jó egészséget kívánunk!

 

Üdvözlettel,

Dr. Doan N. Khai
Szülész-nőgyógyász, lézer doktor

Hasznos volt a bejegyzés?

Ossza meg az ismerőseivel! >>

Facebook
Email
WhatsApp

Talán ezek is érdekelhetik:

További blogbejegyzések:

Rendelés megszűnése a Vörösvári úti szakrendelőben

Kedves Páciensek! Februári hónaptól megszűnik a csütörtöki rendelés a Szent Margit Rendelőintézetben a Vörösvári úton. Péntek délutánoként...

Rendelés megszűnése a Vörösvári úti szakrendelőben

Rendelés új helyszínen

Kedves Pácienseim! 2022 áprilisától magánrendelés keretében új helyszínen, a Margit Medical Centerben várom Önöket. A rendelő címe:...

Rendelés új helyszínen

Rendelés új helyszínen és új időpontfoglalórendszer!

Kedves Pácienseim! 2023 októberétől magánrendelés keretében új helyszínen, a CMF Medical GOBUDA-ban várom hétfői napokon. Időpontot online...

Rendelés új helyszínen és új időpontfoglalórendszer!

Látogatási rend a Szent Margit Kórházban

Tekintettel arra, hogy a COVID – 19 fertőzésveszély még nem szűnt meg, betegeink és dolgozóink biztonsága érdekében...

Látogatási rend a Szent Margit Kórházban

IMG_25081_r

Dr. Doan N. Khai

Szülész-nőgyógyász, lézer doktor

Elérhetőségek

Kórházi rendelés

Magánrendelés